MULIGHETSLOVENE:  DET DU GIR FOKUS, ENERGI OG OPPMERKSOMHET, – BLIR VIRKELIGHET – ENTEN DET ER ØNSKET ELLER UØNSKET

Loven er enkel i ord, og består av kun tre trinn

1. Sett opp en drøm.

2. Øk svingningene — tro at du kan

3. Tillat at det skjer

«Hver gang du velger forandrer du fremtiden.» – ukjent 

Så hva vil DU ha mer av?

Hva er egentlig MULIGHETSVIRUS?  Ordet Mulighetsvirus er satt sammen av ordene mulighet og virus.

Muligheter fordi: Alt er mulig, absolutt alt er  mulig – det handler utelukkende om hva du tenker om deg selv og det som skjer deg i livet. Opphavet til mulighetene har sin opprinnelse i hvor sterk du er i troen på deg selv og i troen på at du skal få til det du ønsker deg eller drømmer om – troen som starter med tanken og som nærer svingningene.

Virus fordi: Virus er smittsomt, virus kan vare evig, virus kan vare en stund, virus kan behandles og virus gjør noe med kroppen din.  Viktigst av alt er at dette viruset, Mulighetsviruset, har som intensjon å smitte flest mulig, og med livslang, varig virkning.  Dette viruset føles godt å ha i kroppen og er helt avhengig av deg som person for å kunne trives og utvikles.  Uten at du selv fyller deg med boblende, lekende Mulighetsvirus, har du lite å gi til andre..  Du har viruset latent i deg nå, og du har hatt det hele livet.  Viruset kan gjøre livet ditt til en stor magisk opplevelse.

En MULIGHETSAGENT er kort og godt en person som lever, er og smitter andre med MULIGHETSVIRUS, og bekrefter på denne måten sin tro på loven.  Mulighetsagenten er en person som har bestemt seg, og det kan like gjerne være deg.

Reklamer

3 Responses to “MULIGHETSLOVEN og andre nye ord”


 1. 1 Aud G. Helle 2. januar 2009, kl. 23:43

  Hei!

  Jeg fikk boken «Mulighetsloven» i gave like før jul av min sjef og har nettopp lest den ferdig. Det er en opptimistisk bok som gir meg energi og glede. Den er helt i tråd med mange andre bøker om selvutvikling som jeg har lest i senere tid, jeg nevner «The Secret», «Tankens kraft» av Wayne Dyer, «Ubegrenset kraft» av Anthony Robbins og flere av Deepak Chopra. Robin Sharma er også en forfatter som har sterkt påvirket meg. Alle berører samme tema nemlig at vi kan påvirke vår egen livskvalitet i en positiv retning i forhold til hvordan en selv velger å tenke.
  Det skal bli spennende å prøve teorien ut i den praktiske hverdag. Men jeg kan jo si at den med å finne parkeringsplass der man trenger en, det fungerer.
  Så en stor takk til Anne-Mette Røsting som har samlet alle disse tankene og skrevet en bok som gir god innsikt på lettfattelig måte.

 2. 2 Anne-Mette Røsting 6. januar 2009, kl. 19:23

  Tusen herlige takk! – og fungerer parkeringsplassen for deg, er det bare å sette i gang å prøve ut loven på nye områder i livet. Mulighetsloven fungerer på alle områder. Det er du som tillater. Lykke lykke til videre, og del gjerne nye historier, la oss sammen skape et aktivt blogg-samfunn. Alle mennesker liker å lese om andres erfaringer, en slags bekreftesle, som alltid øker trossystemene våre. Send også gjerne stafett-pinnen videre til Mulighets-agenter rundt deg.
  Å dele er å vokse dobbelt så fort, og min drøm for 2009 er å gjøre http://www.possibilities.no mer aktiv. Dette skal være et aktivt samfunn for mulighetstenkere – et positivt bidrag til samfunsdebatten.
  Takknemlighetshilsen fra Anne-Mette

 3. 3 kaisa 28. januar 2010, kl. 23:03

  hei!

  jeg har lest flere bøker om mulighetsloven, og syns det virker troverdig og en utrolig oppløftende tanke, har fått prøvd den litt i små tilfeller, der den har virket(!) men jeg har fremdeles tvil. jeg vil veldig jerne tro på det, men er fremdeles usikker.
  har du noen tips jeg kan bruke for å få meg til å bli mer overbevist?

  tusen takk for en veldig bra bok!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Reklamer

%d bloggere like this: