Jeg er i dag en av beskytterene av veldedighetsorganisasjonen Food4africa.  Organisasjonen er etablert som et firma som reiser midler for å gjennomføre sin visjon om å gi de fattigste barna i slumområdene i det sørlige Afrika en mulighet for minst ett næringsrikt måltid hver dag, som igjen gir dem et helsebringende immunsystem.  Dette næringsrike mattilskuddet, som i dag foreløpig deles ut til omkring 16 000 barn, forbedrer immunforsvaret og stimulerer hjernen.  Dett viser seg å gi umiddelbare effekter, og man ser forandringer på barna bare etter noen uker.  Vi holder også på for tiden med et prosjekt som skal garantere barna utdannelse og et ted å bo frem til de er 20 år gamle.

Food4africa har i dag nær kontakt med Nelson Mandelas stiftelse 46664. Dette har skjedd fordi Food4africa oppfyller Mandela Stiftelsens strenge krav om at 85% av midlene skal gå til direkte bistand.  For bare 10 kroner om dagen kan du gi et barn et næringsrikt måltid hver dag i en måned.

Ved at du kjøper boken «MULIGHETSLOVEN» vil jeg selv, og jeg har fått med meg Gyldendal på, at en liten del av inntektene som hver solgte bok gir, skal gå til Food4africa.  

Ønsker du å gi mer kan du følge denne linken: http://www.food4africa.org.za/.  Ja, det nytter!

Reklamer

0 Responses to “Food4africa”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Reklamer

%d bloggere like this: