Dette nettstedet er mitt lekende og kjærlige bidrag til deg og alle nysgjerrige sjeler som ønsker å ta ut potensialet sitt og nå frem til drømmen de bærer på.  Å bli medlem er lett:

Tro på at Mulighetsloven er virksom og bestem deg!

Denne bloggen har som ønske å bidra til positiv tenkning i samfunnet.  For å få til det må du starte med deg selv, rydde i dine tanker og emosjoner og gjøre plass til gleden.  Derfor drømmer jeg om at denne bloggen skal skapes av deg som bruker.  Det er bare én ønsket forutsetning for at du skal bli en aktiv bruker av nettstedet og det er at du har bestemt deg for å bruke Mulighetsloven aktivt.  Nettstedet skal ikke være en diskusjonsside der negativ tenkning skal ta plass.  Nettstedet er utelukkende et positivt Mulighetssted for deg som har bestemt deg for å bruke Mulighetsloven.  www.possibilities.no er ment for deg som ønsker å få så mye erfaring med loven at du opplever den fantastiske følelsen av å være en aktivt praktiserende Mulighetsagent med det mål for øyet å ville spre Mulighetsvirus.  Spre viruset slik at du deler med andre som igjen kan lære noe av dine erfaringer.

Jeg sier bare – som jeg selv har som leveregel:

«Å dele er å vokse dobbelt så fort» og «Den som holder alt for seg selv – står stille»   

Reklamer

13 Responses to “MULIGHETS-SAMFUNNET – Visjonen”


 1. 1 magne 15. oktober 2008, kl. 13:26

  Hei;)

  Jeg fikk lyst å skrive noen ord.
  Dette synes jeg er et flott tiltak!

  Jeg kjøpte boken i går,
  egentlig går jeg og venter på noen bøker i posten, blandt annet «likt tiltrekker likt» av Ester og jerry Hicks. Leste den forrige utgitte boken og synes den var vidunderlig.

  Men så tok det tid før disse bøkene kom og jeg hadde sånn lyst på litt inspirasjon, så jeg trålet bokhandlene, begynte å titte litt på denne boken, og endte tilslutt opp med den.

  Har lest mye i samme sjanger, men det er alltid godt med påfyll,
  og det er spennende at denne er på norsk,
  også liker jeg at denne siden har blitt opprettet. ønsker den blir godt brukt!

  Nå gleder jeg meg til å lese mer.. og til å engasjere meg i denne nettsiden og hjelpe til med å spre mulighetsvirus!

  Gratulerer Anne-Mette!

  Med vennlig hilsen og stor respekt;

  Magne

 2. 2 magne 15. oktober 2008, kl. 13:52

  hadde en gruppe på facebook vært en ide`? hvor folk kan bli introdusert for boken og denne siden..?

 3. 3 Lene Midtskogen 6. november 2008, kl. 11:56

  Hei Anne-Mette :o)

  Fikk boken din i posten i går. Klarer ikke legge den fra meg!!!Smugleser på jobb til og med…. Gratulerer med en flott bok!

  Har tidligere lest «Likt tiltrekker likt» og «Loven om tiltrekning» av ekteparet Hicks. Holdt på med «Tankenes kraft» som er noe tung og da ble jeg så glad når jeg åpnet boken din. Den er morsom og gir stor glede!!

  Klem fra Lene

 4. 4 Anne-Mette Røsting 10. november 2008, kl. 23:23

  Fantastisk takk Lene,
  Din kommentar gleder et forfatterhjerte enormt – du levendegjør min visjon. Tusen tusen TAKK!

 5. 5 Elisabeth Leten 29. november 2008, kl. 19:43

  Hei Anne Mette,
  Jeg vil gratulere deg med denne herlige bok. Jeg synes måten den er skrevet på er spesiel og personlig. Du har din helt egen måte å komme med innspill til leseren. Det er positivt og livsbekreftende!

  Vi har jo møtt hverandre noen få ganger for et par år siden i ulike faglige sammenheng. Denne boken avspeiler det inntrykk jeg fikk av deg, så din personlige merkevare skinner genuint.

  Lykke til videre!
  Vennlig hilsen
  Elisabeth Letén

 6. 6 Bodil 18. januar 2009, kl. 21:05

  Hei Anne-Mette
  Jeg fikk boka di til jul, av mannen min. Morsaomt at akkurat han ga meg den, da han ikke er «der» men han vet jeg er.

  Liker boka di veldig godt some t suplemang til «likt tiltrekker likt», «Du får alltid det du ber om», «Tabkens kraft» «the seacret» etc. Jeg er under NLP utdanning (kurset som igjen min mann gjorde meg oppmerksom på), og gleder meg til å kunne bruke alt jeg lærer og tror på i mitt daglige virke.

  Livet er som du sier morsommere når du alltid er oppmerksom på hvordan alt virkelig virker.

  Jeg har savnet en norsk side som dette. Håper den vil bli en god og aktiv side for oss alle.

  Lykke til videre! :-))

  klem fra Bodil

 7. 7 Lill 25. januar 2009, kl. 16:41

  Så håper jeg at jeg kan få sendt inn disse ordene..
  Gratulerer hører jo med, om enn noe sent. Jeg leste om deg og boken din i Allers, og den falt meg om hjertet. Så ja, den skal jeg kjøpe imorgen den dag.
  Jeg er DER for tiden, kjemper for å endre tankene, tenke positivt, uten disse snikende Negative tanker. Utrolig at vi har slike tillærte mønstre? For de er tillærte….Men de skal brytes, nytt skal frem, og jeg gleder meg. Om det ikke høstes matrielle goder i disse dager, så er det mye endring i meg selv og med mennesker i min nærhet. De er forbauset over min behagelige, rolige og glade fremtreden… Deilig, så det har startet. Så glad jeg er, ikke minst takknemlig.

  Jeg har en takknemlighets sten med meg hver dag. den hjelper meg til takke, for muligheter, livet, ikke minst min egen evne til å ta fatt på en snuoperasjon i eget liv. Først må jeg jo begynne der, og så lenge jeg føler at det har en efefkt må jeg bare fortsette. Bli bedre, å tro enda sterkere.

  Så Hurra for deg, boken din og for at du deler med deg. Takk.

  med vennlig hilsen Lill

 8. 8 Lill 3. februar 2009, kl. 16:59

  Jeg har kest, notert, lest igjen, og notert enda mer.. Jeg har prøvd ut, det har skjedd, det gikk som jeg ville, Hurra det virker. Men det må ligge i sjelen, i hjertet når man virkelig ønsker.,
  men Takk, jeg er så takknemlig for at det finnes MULIGHETER til å endre sine tanker, enda mer. Så hver eneste dag takker jeg, for ganske mye egentlig.
  Jeg har en sten i lommen som minner meg på. Og hver gang jeg virkelig setter ut et ønske i live, da knuger jeg s\denne stenen..Ikke en helt alminnelig sten, en bergkrystall, for den er nærmest meg.
  Så til alle som leser inne på denne bloggen, uten å ha lest boken, LES DEN… om ikke annet så skaper den endring i oss alle…

  Ha en flott dag der ute, Carpe Diem
  Hilsen Lill

 9. 9 siv 3. februar 2009, kl. 21:30

  Hei og takk for en flott bok!

  Jeg skulle holde et foredrag i november, gruet meg som bare det. Uvant for meg å gjøre det fremfor mange fremmede. Men det gikk strålende! Og lykkelig også over å ha gått ned 15 kg i vekt siste månedene – følte jeg dette var lykkedagen- alt gikk som smurt. Da kom jeg forbi bokhandelen og fikk øye på boken….den måtte jeg bare ha for å la det positive fortsette videre og her var jeg jo i lykkerus..he he nesten

  Flott bok med mange tankevekkere.

  Men det er ikke alltid lett å skulle gjennomføre alt rett hele tiden….Med dietten min kom jeg til et punkt da jeg på en måte ble litt lei…og sa til mange at no var det vanskligere og holde rett diett…og til mer jeg har foralt det og jo oftere jeg har tenkt tanken jo vanskligere er det. Så første gang på mange måneder har jeg no gått opp i vekt 1 kg….men det viser jo loven i motsatt tiltrekning ikke positivt men negativ. Den tiden jeg innstilte hodet på dette går bare flott- gjorde det også det.Så hva tror du jeg gjorde nå???HELOMVENDING- finne frem til min fremtid, finne igjen kraften til å følge mitt løp- tenke at dette går som smurt—og tenk det gjør det igjen. Motivasjon på topp igjen. I det lange løp spiller 1 kg ingen rolle…JEG ER POSITIV IGJEN.

  Så positive tanker er viktig men vi må bruke tid på å finne frem hva vi ønsker og jeg føler at jeg må lese boken omigjen og omigjen noen ganger. Jeg fant i dag frem også boken «ein kurs in wundern»- tysk utgave som jeg kjøpte for 11 år siden- og enda kan jeg starte på ny lesing i samme bok.Men supert innhold.Også Joseph Murphy underbevisthetens makt – har jeg også funnet frem igjen. Så sammen med mulighetsloven blir det tid for drømmer og muligheter.

  TAKK FOR INSPIRASJON OG FOR BOKEN.

  SIV

 10. 10 Tina Bjørhus 24. mars 2009, kl. 19:58

  Hei!
  Holder på med lydboken din, og synes den er helt herlig. Og jeg tenker med meg selv at det er noe spesielt å høre boken med forfatterens egen stemme!
  Jeg har gått på Silva Ultra Mind kurs de siste fem årene, og lest mye om tankekraft og det som hører til. Man gjør seg noen erfaringer, og ser at det nytter. Det nytter å bruke tankene bevisst, og se muligheter istedetfor problemer. Fokus fokus fokus, kan man vel si. Det har gått litt opp og ned med å integrere dette i hverdagen, men nå har jeg bestemt meg og er igang med å skape livet mitt på en bevisst og spennende måte – jeg våkner om morgenen og takker fornøyd for alt jeg kan, og kjenner hvor godt det er å stå i sin egen kraft.
  Boken din forteller så enkelt og fint om mulighetsloven. Den trekker sammen tråder fra mye litteratur og tanker omkring dette, syr det sammen til enkel hverdagsbruk og gjør det hele så komplett forståelig for alle og enhver. Og stemmen din er veldig behagelig! Dette må anses for et vellykket prosjekt. Tusen takk!
  Håper det kommer mere spennende fra dine kanter og at du selger i hauger og spann! Som et resultat av det vil mulighets-samfunnet sakte men sikkert vokse frem…. 😉

  Jeg har drevet min egen blogg med litt av hvert i over et år nå, og har lært meg endel underveis. Jeg bidrar gjerne til denne bloggen, som jeg synes er en veldig spennende ide! Hadde jo vært kjempegøy å fått en mulighetsblogg full av aktivitet og engasjerte mennesker!

 11. 11 Anne-Mette Røsting 3. april 2009, kl. 11:12

  Så flott – engasjement – mulighetstenkning – positive mennesker som deg – hva mer trenger vi, og hvordan gjør vi det? Hva foreslår du som veien videre nå?

  Takknemlighetsklem for at det finnes positive engasjerte mennesker som deg 🙂 Dette skal vi få til sammen.

  Jeg tror på at å dele er å vokse dobbelt så fort! – og alt begynner et sted.

 12. 12 steinbokkjen 24. april 2009, kl. 19:02

  Hei ;o)
  Tuuuuuuuuusen Takk fø at du ha skreve Mulighetsloven.
  Inspirert av og enig m Tina ovanfø kjem her nokre ord frå meg. Eg oppdaga loven om tiltrekning itte å ha gått kurset SilvaUltraMind ESP System (eit alldeles fantastisk kurs forresten..) Kvar dag trena eg på å vetta meir og meir bevisst tanka og ord og bruken av denna FAAAAAAAANTASTISKE Mulighetsloven. Bøke e suveren hjelp til å halda meg på rett spor. Her kjem et eks i same slengen. Eg ville ha ”loven om tiltrekning-påfyll” i lydform, og sånn berre kom lydboka Mulighetsloven seglande inn døra mi. Å ja – sjølvsagt ska eg høyra deg akkurat no, tenkte eg då og TAKKA. Ja – eg får da eg ber om. Da eg ha fokus på får eg meir av! Fantastisk hærle bok og perfekt å høyra di stemma. Du ga meg masse masse inspirasjon og pågangsmot til å fortsetja på min vei. Tusen Tusen takk fø da.

  Denna bloggjen e ein super duper strålande ide. Og eg håpa veldi at da vette stor aktivitet framøve. Da e kjempe viktig å spre budskapet og stadig finna nye måta å få da til på, sånn at fleire og fleire oppdaga Mulighetsloven og tek den bevisst i bruk.
  Akkurat no savna eg nye innlegg på hovedsia – dar da står Lansering og tydle dato for forrige aktivitet. Ka med noko nytt her f.eks. 1 gong i vekå ? Du har sikkert masse fantastiske eksempel på koss Mulighetsloven e brukt og virka – alt frå heilt kvardagslege enkle situasjona til alldeles WOW, E DA MULE. Korte innlegg e flott og kan gå unna i ein fei. Kan da vera ein måte å få opp aktiviteten på kommentarfronten frå andre trur du?

  Tusen Takk fø at du e du! Gler meg t å høyra meir frå din kant.
  Hjertle energiklem frå Gerd

 13. 13 Mari 14. desember 2010, kl. 14:18

  Hei!
  Fant dette flotte nettstedet, men ser at det er leeenge sida det er oppdatert så synd da:/ Hadde vært flott om man kunne dele litt erfaringer!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Reklamer

%d bloggere like this: